fbpx

ONZE SERVICE

Verzenden, ruilen en retourneren

Verzenden
Doordeweeks besteld voor 15.00? Wij zorgen dat je order dezelfde dag nog verstuurd wordt! De kosten voor verzenden zijn € 6,75. Bestel je voor meer dan € 250? Dan betaal je geen verzendkosten.

Verzenden van Sale Artikelen? Ja dat kan! De kosten voor verzenden zijn € 6,75. 

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?
Alle producten die je kunt bestellen via de website hebben we op voorraad. Als je de bestelling hebt afgerond en betaald gaan wij aan de slag. Heb je op werkdagen (maandag t/m vrijdag) voor 15:00 uur besteld dan heb je, je bestelling in principe de volgende werkdag in huis. Wij gebruiken PostNL om je bestelling te laten bezorgen, het kan gebeuren dat de aflevering door hun een keer vertraagd is, wij vragen hiervoor je begrip. 

Bestellingen worden alleen afgehandeld van maandag 13:00 – 17:30, dinsdag t/m vrijdag (09:00 t/m 17:30 uur). Wanneer je in het weekend je bestelling plaatst nemen wij vanaf maandag je bestelling in behandeling met uitzondering van Feestdagen, vakanties etc.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen? 
Ja, dat kan zonder extra kosten! Wij zorgen dat je bestelling de volgende dag tijdens reguliere openingstijden in onze Boutique opgehaald kan worden. We zien je graag.

Retouren
We doen onze uiterste best om te zorgen dat jullie blij zijn met jullie aankoop, ben je niet tevreden met je aankoop in onze Online Boutique? Je hebt 14 dagen vanaf de dag dat je order ontvangen hebt om je aankoop te retourneren via:

Bonjour Boutique

Langestraat 92
2691BJ ’s-Gravenzande
Nederland

Alles wat we vragen is dat de items schoon, ongedragen, inclusief alle kaartjes geretourneerd worden met onderstaand Retour Formulier bijgevoegd.

Download hier ons Retour Formulier.

Volledige vergoeding
Zodra we je retour in goede orde ontvangen en goedgekeurd hebben, hoor je direct van ons. Vervolgens bevestigen en verzenden we het item dat je om wilt ruilen of we zorgen dat je geld binnen 10 dagen retour wordt teruggestort op je bankrekening. 


Retour Kosten

De verantwoordelijkheid voor het retouren van een item leggen we bij jullie. Online Aankopen kunnen zonder kosten geretourneerd worden in onze Boutique in ’s-Gravenzande. Wanneer je besluit je order in de Boutique te retourneren hou er rekening mee dat we je retour per bank terugstorten. 

Hulp nodig met je retour? Read our FAQs of neem contact op met onze klantenservice: via info@bonjourboutique.nl

Klachten?
Ben je niet tevreden over een product dat je bij ons hebt gekocht? Of met de afhandeling van je bestelling? Laat het ons dan weten via info@bonjourboutique.nl of bel met ons via  0174 237 568.

Binnen twee werkdagen nemen we contact met je op om samen tot een passende oplossing te komen.

*Kortingscode`s zijn niet geldig op reeds afgeprijsde artikelen.

**Het is niet toegestaan, foto`s en teksten van BonjourBoutique, zonder toestemming te gebruiken. 

LET'S KEEP IN TOUCH